T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SELÇUKLU - Şerife Akkanat Ortaokulu

KURUM MİSYON VE VİZYONUMUZ

 

VİZYON VE MİSYONUMUZ

 

  •  Okulumuz 2014-2015 eğitim-öğretim yılı itibariyle hizmete girmiş olup,

             yarınlarımızı şekillendirecek küçüklerimize güzel insan' olabilme yolunda rehberlik etmeyi gaye edinen ilkeli bir kurumdur.

  •  Farkındalık düzeyi yüksek, bireysel ve toplumsal duyarlılıkları

            gelişmiş, manevi ve ahlâki değerlerimizi içselleştirebilen, bilim ve kültüre dair öğeleri özümsemiş insanlar yetiştirebilmek.

  •  21. yüzyılın temel insanlık değerlerini birtakım acımasız maddi çıkar ilişkileriyle örselediği, iletişim araçları olarak nitelendirilen ve çocuklarımızı anne-babasıyla, çevresiyle en önemlisi de kendisiyle iletişimden yoksun bıraktığı, kimi insanımızın içerisinde yaşadığı âlemi dahi hiç fark edemeden göçüp gittiği, başını hiç gökyüzüne kaldırma ihtiyacı hissetmeyen, mavideki enginliği, ayağını bastığı topraktaki şefkati umursamayan nesiller yetiştirdiği bu dönemde bütünüyle insan olabilme yolunda çaba sarf eden bireyler yetiştirebilmek.

 

  •  Bu kazanımlara en kısa ve en etkili yollardan ulaşabilmek adına etrafımızı gözlemledik, çevremizle iletişime geçtik; ulaşabildiğimiz tüm paydaşlarımızın katkısını aldık ve nerede olduğumuza, nerede olmak istediğimize ilişkin verileri tasnif ettik. İnanıyoruz ki yarınımızda görmek isteğimiz Şerife Akkanat Ortaokulu'nun temelleri geleceğe dair hayallerimizi ve fikri alt yapımızı sürekli canlı tutarak, stratejik planlamaları hayata geçirerek anlam kazanacaktır.

Ülkemizin olduğu kadar insanlığın da bir parçası olan kurumumuzun her yönüyle yarınlara ışık tutması ve Mevlana diyarı olan Konya'mıza güzellikler getirmesi temennisiyle...

 

Şerife Akkanat Ortaokulu Ailesi...

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.08.2019 - Güncelleme: 15.09.2021 12:24 - Görüntülenme: 817
  Beğen | 8  kişi beğendi