KONYA / SELÇUKLU - Şerife Akkanat Ortaokulu

Yazar Miyase Sertbarut´u Ağırladık

Yazdığı çocuk kitaplarıyla Türkiye çapında tanınmış olan hatta 2016 yılında çocuk edebiyatı nobeli kabul edilen  Astrid Lindgren Ödülüne Türkiyede aday gösterilen ünlü yazar Miyase Sertbarut Ekip 42 Okur Yazar Buluşması Etkinliği kapsamızda okulumuzda minik okurlarıyla buluştu.

Okulumuz konferans salonunda öğrencilerle söyleşi yapan ünlü yazar, burada öğrencilerin sorularını yanıtlayıp kariyeri ve kitapları hakkında bilgi verdi. Küçük okurlarla buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Sertbarut; ilk kez Konya´ya geldiğini, kitaplarının buradaki öğrenciler tarafından uzun zamandan beri okunduğunu ve ufak hayranlarının göstermiş olduğu ilgiden büyük mutluluk dı-uyduğunu belirtti. Ardından okul kütüphanesinde öğrencilerin kitaplarını tek tek imzalayan Sertbarut, düzenlenen etkinlik için okulun tüm öğretmenlerine ve idarecilerine teşekkür ederek Konya´dan mutlu bir şekilde ayrıldığını vurguladı.

Yayın: 28.02.2017 - Güncelleme: 24.01.2023 12:16 - Görüntülenme: 1235